Fönsterbyte BRF

Lyckat fönsterbyte på Trasten

När det är dags för ett fönsterbyte i er bostadsrättsförening i Stockholm finns Fönsterkonsultgruppen Nele AB i Stockholm och är tillgängliga för att hjälpa er bostadsrättsförening med det stora och omfattande arbete som ett fönsterbyte innebär för hela bostadsrättsföreningen och alla boende.

Vi assisterar, projekterar och ger er råd vid ett fönsterbyte för BRF:er i Stockholm. Med vår långa erfarenhet och kunskap om fönster har vi kunnat arbeta som specialister på fönsterbyte för BRF:er. Att byta fönster på er fasad är det enskilt bästa om det är så att ni har fönster som är gamla och slitna. Utvecklingen på fönster har gått snabbt den senaste tiden, produkter inom fönster har förbättrats. Vi ser numera så många funktioner på fönster vilka kan förbättra trivseln och inredning inomhus. 

Fördel fönsterbyte för BRF

  1. Ni har chansen att förbättra isoleringen av fastigheten. Med nya och fräscha fönster får du bättre glas och bättre isolering av fastigheten.
  2. Ni får en snyggare fasad, samt en finare inredning. Renoverade fönster gör mycket för utseendet på er fastighet.
  3. Ni förnyar fasaden och motverkar slitage och förfall av fasaden. Ni kommer att se att hela huset kommer att bli bättre med ett fönsterbyte.

Vilka slags fönster önskar er BRF? Tillverkningen av fönster har verkligen diversifierat under den senaste tiden. I fönsterbranschen ser vi fönsterglas med solskydd och låga U-värden. Det finns bullerdämpande fönster och energiglasfönster, som isolerar fastigheten effektivt. Här hittar vi även okrossbara glas, till och med skottsäkra fönster och fönster som inte blir mindre smutsiga än andra fönster. Då har de ett tunt lager med lameller på utsidan som gör att smutsen inte fastnar lika lätt som förut. När det sedan regnar, faller smutsen av fönster.

Olika funktion på fönster för BRF:er

Vilka slags fönster behöver just ni i er bostadsrättsförening? Det finns vridfönster, som antingen vrider sig horisontellt eller vågrätt. Vågrätta vridfönster är praktiska vädringsfönster. Vridfönster som vrider sig runt sin egen axel är praktiska fönster för fönstertvätt, då man inte behöver hänga utanför fasaden för att tvätta fönster, inte heller tar det någon stor plats inåt att öppna och tvätta fönster.

Vilken stilar föredrar ni i er BRF?

Det finns runda fönster, fönster med spröjs, stora panoramafönster som bland annat passar i funkishus medan fönster med spröjs passar i sekelskifteshus. 

Anlitar ni oss på FK-Gruppen, som konsulter för ert fönsterbyte i er BRF, får ni råd om vilka fönster som passar just till er bostadsrättsförening, ert fastighetsbestånd och önskar att få råd om era fönster till era bostäder. Vi finns tillgängliga i Stockholm, med omnejd för er bostadsrättsförening i Stockholm, som behöver expertkunskap om fönsterbyte.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi är ett Konsultbolag i Stockholm med Fönster som specialitet

FK-Gruppen är ett oberoende konsultbolag, vars medarbetare tillsammans har lång erfarenhet av fönster och besiktigar fönster före och efter en renovering och underhåll av fastigheter. Tillsammans besitter vi all den kompetens som behövs för att erbjuda kvalificerad och heltäckande hjälp till fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar när det gäller byggnaders klimatskal. Vår absoluta spetskompetens är inom fönster men vi tillhandahåller kunskaper inom hela klimatskalet.

Alla projekt börjar med en vision - vi vet hur man når dit.