Fönsterrenovering BRF

fönsterrenovering Stockholm

Ska ni renovera fönster i er bostadsrättsförening i Stockholm? Vi är specialister på inspektion, utredning och besiktning av fönster. Anlitar ni oss garanterar vi att ni får den bästa lösningen för era fönster och fastigheter.

Detta kan vi göra innan en fönsterrenovering i er BRF:

 • Vi kan göra upphandlingen åt er med anbud som är de mest konkurrenskraftiga och vågar påstå att ni tjänar in kostnaden genom att anlita oss jämfört med att ni själva gör en upphandling som kräver mycket tid och engagemang.
 • En anbudsräknare som gör oss ansvariga för en upphandling och som ser till att upphandlingen sker på rättvist och korrekt sätt.
 • Ni behöver ingen riskpremie för eventuella tvister, vilket ofta tyvärr kan ske när en BRF anlitar en entreprenör utan en konsult som ser till att all information sker på rätt sätt mellan en leverantör och en BRF. Med oss får er BRF rätta anbud.

Inför fönsterrenovering i er BRF

En fönsterrenovering ska göras ordentligt när det väl ska genomföras. Att besiktiga fönster före en fönsterrenovering innebär att vi kan bedöma hur bra eller illa slitna era fönster är. Vi ger råd om hur fönsterrenovering  bör ske. Dessutom planerar vi arbetet med fönsterrenoveringen och mäter de olika värden som är viktiga att känna till vid fönsterbyte eller fönsterrenovering.

Efter en fönsterbesiktningen vet vi mer om hur fönsterrenoveringen ska genomföras och kan planera rätt slags fönsterrenovering efter noggranna beräkningar. Vi beräknar värmeflöde i fastigheten, värmekällor och hur de påverkar fönster och ser till så att ni får rätt fönsterrenovering som skyddar fastigheten på bästa sätt och möter de behov som ni har.

När vi har information om allt detta planerar vi vilka fönsterglas som åtgärdar isolering av bostaden bäst och som dämpar oljud utifrån på det mest effektiva sätter.

Därför ska ni anlita oss

Detta erbjuder vi er bostadsrättsförening:

 • Vi inventerar fönster och klimatskal
 • Av oss får ni åtgärdsförslag
 • Vi gör noggranna kostnadsberäkning och bidragsansökningar
 • Vi erbjuder stöd i alla slags juridiska frågor gällande fönsterrenovering
 • Vi kan hålla i alla myndighetskontakter
 • Vi kan ge all information som BRF-medlemmar och hyresgäster behöver
 • Vi sköter om alla förfrågningsunderlag och upphandlingar
 • Vi granskar alla leverantörsfakturor
 • Vi gör kvalitetskontroller och fönsterbesiktningar

 

Kontakta oss så kan vi berätta mer om vår expertis gällande fönster inför eller efter en fönsterrenovering!

Att tänka på när du ska upphandla fönsterrenovering

En fönsterinventering är första steget i din fönsterrenovering. Här är de bästa tipsen på hur du förbereder dig inför en fönsterupphandling. Att börja med en fönsterinventering och få kunskap om statusen på dina fönster är a och o när du ska renovera dina fönster. Inventeringen bör ligga till grund för förfrågningsunderlagen i upphandlingen och det blir det lättare att jämföra olika anbud från entreprenörerna.

Klicka här för att se projektet

Alla projekt börjar med en vision - vi vet hur man når dit.